Activiteiten Sloyu voor Nederlanders

Retraits in Spanje en opleidingen in het nederlands

Sloyu Mindfulness is een Spaans bedrijf (één van de oprichters is een Nederlander) dat gespecialiseerd is sinds 2011 in het bevorderen van een meer bewuste leefstijl in het onderwijs, in gezinnen en in bedrijven en organisaties in Spanje. Binnenkort zullen wij een deel van onze diensten ook in Nederland beginnen aan te bieden.

 

Onze missie

We willen het cultiveren van aandacht en persoonlijke groei- en ontwikkeling bevorderen, in organisaties en in de samenleving om een meer duurzame, vriendelijke en inclusieve wereld te creëren. Om dit doel te bereiken, creëren en verspreiden we content, schrijven we boeken, organiseren we lezingen en conferenties, geven we lessen en trainingen en begeleiden we mensen en organisaties in hun groeiprocessen.

 

Wie zijn we?

Elisenda Pallàs en Joost Scharrenberg zijn systemische coaches en mindfulness-instructeurs voor kinderen en volwassenen. Elisenda is een geaccrediteerde en begeleide instructeur van het MBCT-programma van de Bangor University (VK) en MBCT-Spanje. Joost is geaccrediteerd instructeur voor het MBSR-programma (mindfulness-based stress reduction), ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn en de University of Massachusetts. Beiden zijn gediplomeerde instructeurs in de mindfulness protocollen voor kinderen en jongeren: «Still Quiet Place» en «Eline Snel Methode». Joost is tevens gediplomeerd yogadocent.

Gedurende vijf jaar zijn zij trainers en supervisors geweest, in Spanje en Portugal, van de internationale opleiding van mindfulness-instructeurs voor kinderen en jongeren van de Academie voor Mindful Teaching van Eline Snel (“Stilzitten als een kikker”).

Heb je vragen? Schrijf dan naar info@sloyu.com

Onze diensten voor Nederland

We organiseren binnenkort stilte retraits en tematische retraits in Spanje voor Nederlanders (in de Nederlandse taal). Ook organiseren we de volgende online opleidingen die in het Nederlands worden gegeven:

  • De kracht van verhalen
  • Mindfulness voor peuters en kleuters
  • Yoga met kleuters en kinderen

Wij zullen ook beginnen met het geven van face-to-face opleidingen in Nederland. Dit zullen veelal intensieve opleidingen zijn die in een (lang) weekend plaatsvinden. Binnenkort publiceren wij met trots de agenda met onze eerste activiteiten voor Nederlanders.

Asociados / certificados en:
        

Sesiones de mindfulness en Familia
La neurociencia y el aprendizaje a través del juego #NEUROEDUCACION
El juego del ahora
EL JUEGO DEL AHORA, cartas de yoga y pausa, juegos de atención, regulación emocional, preguntas de autoconocimiento. Para niños de 9 a 99 años. Puedes comprarlo en las librerías de España, México y otros países de Latinoamérica. También disponible en internet.

FORMACIONES

Practicar yoga con peques, curso ONLINE y presencial para madres, padres y educadores profesionales. Grabamos las sesiones. Sábado 17 y 31 de agosto 2024.
Mindfulness y coaching para niños, grupos y individual en Barcelona, contacta con: info@sloyu.com

Si te suscribes a nuestro boletín  recibes, como regalo 2 guías de mindfulness
LIBRO, El juego del ahora para peques
Practicar yoga con peques, curso online